Image Alt

Restaurant

c
Restaurant life

Despre noi

Kabo este un restaurant cu specific internațional deschis în 2020, al cărui meniu cuprinde de la gustări mediteraneene, paste, pizza, burgeri până la deserturi delicioase. Localizat pe strada Moinești la numărul 49, la granița dintre cartierele Militari și Drumul Taberei. Conceptul Kabo a apărut din dorința de a aduce o locație modernă aproape de casa ta. De aceea am pus accent pe designul contemporan, atmosfera relaxantă și preparatele culinare desăvârșite.

Locație noua, moderna, impecabilă. Mâncare, cocktailuri, fresh sau limonadă foarte bune la preturi rezonabile. Recomand.

George Motica

Client

Mancare proaspata si foarte buna! Locatia este amenajata frumos, personal amabil si pregatit, se respecta toate masurile de siguranta. Recomand 100%!

Silvia-Alexandra Avram

Client

Mancare foarte buna si personal amabil. Locatia este noua, frumos amenajata si foarte curata. Se respecta totate normele de distantare. Au si terasa cu incalzitoare ...

Ionut

Client

Totul la superlativ. Mancarea, personalul foarte amabil. Bineînțeles , respectă regulile privind distanțarea fizică. Recomand !!!

Catalin Zaharia

Client

Kabo Restaurant
Strada Moinesti nr. 49
0769.276.582
Deschis: 09:00 am – 11:00 pm